Verktumsnytt September 2024

posted in: Uncategorized | 0

Allente Collective Standard till oförändrad avgift

Vi har haft en medlemsomröstning kring om vi skulle ändra avtalet med Allente från Basic till Standard med en avgiftshöjning på 40 kr. Resultatet av denna omröstning blev ett nej.

Styrelsen har efter det haft en intensiv dialog med Allente kring saker som ej fungerat så väl när det gäller informationen från dem och vi har nu förhandlat fram ett nytt avtal som innebär att vi får paketet Collective Standard till ett så lågt pris att någon avgiftsökning inte är nödvändig

Parkering av el-sparkcyklar

Det förekommer idag att kollektiva el-sparkcyklar står parkerade vid husfasaden. Då dessa har hamnat i vägen för andra fordon eller arbete som ska utföras ber vi er att parkera dessa på lämpligt ställe utanför fastighetens område.

Inbetalning av hyra/månadsavgifter

Nu ska det äntligen vara på gång så att man framöver kan betala sin månadsavgift/hyra via e-faktura på sin internetbank.
Om du istället skulle vilja att avgiften dras automatiskt via autogiro finner du längst ner på avgiftsräkningen uppgifter om hemsida du kan logga in på för att ansöka om autogiro.
Portal: https://fenomenal.realportal.nu och vilket användarnamn du ska använda vid inloggning.
Självklart kan du även fortsätta som vanligt och ta emot avierna i din brevlåda 1 gång i kvartalet

Njut av sensommaren!
vh Styrelsen
Fredrik, Kim, Lena